![Profilbild Grégory Schmauch](https://profile-images.xing.com/images/6b3a63dd32f99c348a6f43164146e909-4/gr%C3%A9gory-schmauch.256x256.jpg)
Grégory Schmauch
München
Berufsausbildung
Physical Chemistry
Berufserfahrung
12.2013 - heuteScientific Project Manager: Science of cooking
RATIONAL F&E GmbH10.2010 - 11.2013Research Scientist, Taste and Aroma
Nestl Research11.2006 - 03.2010Research scientist
Laffort Oenologie / INRA02.2006 - 08.2006Research assistant
Montreal University02.2005 - 08.2005Research Intern
Kraft Foods09.2004 - 02.2005Research Intern
Kraft FoodsPhD in Wine Chemistry
INRA
Sprachkenntnisse
Deutsch
FließendEnglisch
FließendFranzösisch
Muttersprache
Zusatzinformationen
Interessen
travel, sport (marathon, ski, squash, climbing, ultimate), molecular gastronomy, photography, design, food, theatre