Profilbild David Day
  • David Day

    Berlin


  • Berufsausbildung

    Culinary

  • Berufserfahrung

    05.2021 - 12.2022

    Project Manager Food and Beverage

    HRG Hotels GmbH
    04.2018 - 10.2019

    Head of Operations/COO

    Tropical Islands
    05.2016 - 11.2016

    Director of Operations

    Titanic Hotels Berlin
    04.2015 - 01.2016

    Corperate Director Food and Beverage

    Aspiria GmbH
    01.2012 - 03.2015

    Wirtschaftsdirektor - Director of F&B

    InterContinental Berlin
    07.2007 - 04.2011

    Wirtschaftsdirektor - Director of Food and Beverage

    JW Marriott Hong Kong
    10.2004 - 06.2007

    Director International Procurement

    Marriott International Gmbh Frankfurt
    07.2003 - 09.2004

    Wirtschaftsdirektor - Director of Food and Beverage

    Berlin Marriott
    01.2003 - 07.2003

    Wirtschaftsdirektor - Director of Food and Beverage

    Marriott International- London Regional Buero
    2002 - 2003

    Wirtschaftsdirektor/ Stellv. Direktor - Director of Food and Beverage/EAM

    Druids Glen Marriott Hotel and Country Club, Irland
    2000 - 2002

    Wirtschaftsdirektor / Stellv. Direktor

    Taba Heights Marriott Beach Resort, gypten
    1998 - 2000

    Wirtschaftsdirektor - Director of Food and Beverage

    Hurghada Marriott Beach Resort, gypten
    1996 - 1998

    Küchenchef – Executive Chef

    The Athens ‘Ledra’ Marriott, Athen, Griechenland
    1990 - 1996

    Stellv. Küchenchef - Executive Sous Chef

    Mnchen Marriott Hotel, Mnchen, Deutschland

  • Sprachkenntnisse

    Deutsch

    Fließend

    Englisch

    Fließend

    Chinesisch

    Gut

  • Zusatzinformationen

    Interessen

    Martial Arts, Classic car restoration, Bonsai

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